Tentang Kami

hfg (1)

Shijiazhuang Woodoo is specialized and leading manufacturer of exhaust flexible pipe with design, research, production and sales. Which mainly provide bellows, flexible pipe,interlock, muffler and clamps etc. Founded in 2013, located in Hebei Province where is close to Tianjin Port. Now more than 50 employees, technical management staff more than 10 people.

Kusabab ngadegna éta, skala produksi geus ngahontal kaluaran taunan kalawan leuwih juta buah ku striving urang jeung sumanget unyielding, di pasang di ékonomi pasar, kuat tur kuat, ti departemén pamaréntah ka review peer ka masarakat umum, ngagaduhan maranéhna eupan balik alus tur meunang kahormatan, nu promosi ngembangkeun badag pikeun grup.

We dedicated ourselves to provide quality & safety products as the customer’s request. All the goods are inspected one by one before loading. From pre-sale to after-sale, from order to delivery, from package to transportation, from production to inspection, all of these are related personnel to follow up to ensure quality and service.

ert
erte (1)
erte (3)

parusahaan urang diékspor ka nagara tujuh puluh sakuliah dunya, ku sistem alus platform, tim manajemen profésional, layanan kualitasna alus sarta alat-alat alus teuing. kami geus salawasna dituturkeun kaperluan "-kualitas luhur, harga kalapa, layanan pangalusna", terus ngamekarkeun produk anyar pikeun minuhan kaperluan sagala rupa konsumén.

ISO
CE
IMG20190815091716

We have a lot of online customer service to provide professional advice to customers.

cxv